Få et godt tilbud på PowerOffice Go + Gode Tall

PowerOffice Go er er et komplett skybasert system for regnskap, faktura, timeregistrering, reiseregninger og lønn. Gode Tall er et moderne regnskapskontor med fokus på kvalitet og effektive systemløsninger.  

Flytte til PowerOffice Go?

Vi hjelper deg med å flytte regnskapet og å komme i gang med PowerOffice Go.

Usikker på hva du trenger? 

Vi har lang erfaring og våre dyktige regnskapsførere hjelper deg å finne rett løsning.  

Fremtidens regnskapssystem

Det er store bedriftsfordeler ved å gjøre alt det økonomisk/administrative på èn teknologisk plattform istedenfor med mange ulike systemer. Det sparer tid, du får større kontroll, og gir deg et realistisk bilde på hvordan det går i bedriften til enhver tid.

Enklere hverdag | Full kontroll

Vår oppgave er å gi våre kunder en enklere hverdag med full kontroll over selskapets økonomi og regnskap.

Hos Gode Tall får du system og kompetanse til en fornuftig pris. Gode tall er stolt premium partner hos PowerOffice Go og har spisskompetanse på systemet og integrasjonsløsninger. 

Vi hjelper deg

Gode Tall er Premium Partner med PowerOffice GO. Vi bistår små og mellomstore bedrifter som er ute etter resultatforbedringer, forenklinger og vekst. Da er det viktig med et solid ført regnskap, og det kan vi hjelpe deg med. Vi ivaretar og analyserer ditt behov på best mulig måte, og har fokus på å være en god sparringspartner.

Gode grunner for å velge PowerOffice

PowerOffice Go er et skybasert og brukervennlig regnskapssystem som passer for de fleste små og mellomstore bedrifter. Med et enkelt og intuitivt brukergrensesnitt, har du alltid full kontroll på bedriftens økonomi. Økonomisystemet kan kobles direkte mot nettbanken og flere andre fagsystemer

Full kontroll på bedriftens økonomi

Med PowerOffice Go har du full kontroll på bedriftens økonomi. Med dashboardet som enkelt kan tilpasses med interaktive grafer og rapporter, har du alltid full oversikt. Regnskapssystemet har flere muligheter for automatisering, og for kobling mot bank og andre fagsystemer.

Enkel fakturering og automatisk bokføring

Fakturering er raskt og enkelt i PowerOffice Go. Med kobling direkte mot bedriftens nettbank, bokføres innbetalinger automatisk i regnskapet.

Betaling direkte i Poweroffice Go

Du kan gjøre betalinger direkte fra PowerOffice Go uten å være logget inn i nettbanken. Regnskapet oppdateres automatisk hver gang en betaling gjennomføres.

Brukervennlige moduler for lønn

Du får brukervennlige moduler for utbetaling og postering av lønn. Innsending av A-melding skjer automatisk ved godkjenning av lønn.

Interaktiv rapportering

Du får brukervennlige moduler for utbetaling og postering av lønn. Innsending av A-melding skjer automatisk ved godkjenning av lønn.

Regnskapet i lomma med Go-appen

Med Go-appen har du alltid regnsklapet med deg i lomma. Du kan enkelt føre timer og reiseregninger, samt løse daglig oppgaver som godkjenning av faktura og betalinger

KONTAKT OSS